Вишки и работни платформи под наем

Вишки и работни платформи под наем

Вишки и работни платформи под наем

В NAEMAM.BG ще откриете разнообразие от вишки и работни платоформи от следните типове - ножични вишки - тип хармоника; артикулиращи вишки; автовишка; вишка на ремарке; компактни мини-вишки за работа в тесни пространства.

Предлагаме машини и модели от най-реномираните производителите - JLG, Genie, Skyjack, Haulotte и други - с дизелови или електрически двигатели с широко приложение в различни строително-монтажни работи на октрито и закрито : изграждане на фасада ; полагане на изолация ; боядисване ; монтаж на климатични и вентилационни системи ; монтаж на осветителни тела  и други.

Разполагаме със собствен лицензиран сервиз за извършване на техническа поддръжка и сервиз на вишки, подвижни работни площадки и кранове, с което гарантираме сигурността и надеждността на предлаганата от нас техника. Всички видове вишки могат да бъдат наети с оператор, в случай, че не разполгате с лице, което е правоспособно за управлението им, а също така можем да организираме доставката до обекта на експлоатация.

background
×

Използвайки NAEMAM.BG, Вие се съгласявате с нашите "Условия за ползване на сайта". Там ще научите повече и за това какви "бисквитки" използваме за функционирането на сайта.