Сондажи за вода

Сондажи за вода

Сондажи за вода

Сондаж

Най-икономичният и бърз начин да получите вода за вашия дом или бизнес е чрез сондиране. Ние, в Грийндрайв, можем да Ви предложим предварителни изследвания на терена, както и самото сондиране на вече определено място. Цените се определят в зависимост от диаметъра на сондажа, дълбочината и конструкцията на сондажа.

Оборудване

Нашата компания разполага с пълен набор от висококачествено оборудване, което ни позволява да определим подходящи места и дълбочини за сондиране. Можем да сондираме във всякакъв вид почва или скала до 150 метра дълбочина.

Вземайки предвид размера на нашата техника, можем да се придвижваме през ограничени пространства с минимална ширина от 1 метър. Използваме висококачествени сондажни тръби, за да Ви гарантираме дълга и безпроблемна експлоатация на сондажа.

КОНТАКТИ ЗА СОНДАЖИ И КОНСУЛТАЦИЯ :  

Людмил Петков 0897 523773

Митко Пендов   0886 966656

Прочети повече

Сондажи за вода в Пловдив и областта. Сондажи на обекти в страната. 

Консултация, проучване и извършване на сондаж с дълбочина до 150 метра с високотехнологична верижна машина с пълен набор от оборудване за работа при различни видове почви, включително и подземни скали.

Възможност за извършване на сондажи в труднодостъпни и труднопроходими раойни чрез верижното задвижване на сондата и тесни пространства, благодарение на габаритна ширина от 1 метър. 

Висококачествени сондажни тръби за гарантирано дълга и безпроблемна експлоатация на сондажа.

background
×

Използвайки NAEMAM.BG, Вие се съгласявате с нашите "Условия за ползване на сайта". Там ще научите повече и за това какви "бисквитки" използваме за функционирането на сайта.