Подопочистващ автомат Hako Scrubmaster B115 R

Подопочистваща машина Hako B115R - най-маневрената машина в своя клас с капацитет na почистване макс. 5800 m2/h. за всички видове индустриални равни и гладки подове, както и настилки с плочи в индустриални или обществени сгради  - производствени халета и скалдове , логистични центрове, супермаркети и търговски комплекси и други основно закрити помещения.

Прочети повече

Със способността си да прави пълен завой в коридор с ширина само 1,69 m. благодарение на своятата интелигентна система за завиване със специална патентована свръзка със смукателя, този подпочистващ автомат е способен да работи и в най-тесните простртанства, където в повечето случаи се използват ръчноводими почистващи машини, като за сметка но това производителността му е много по-висока.

Голямата вместимост на резервоара за вода и системата tank-in-tank за чистата и отработената вода спомагат за дългите интервали на работа ма миячната машина и улесняват работата с нея. Мощните електрически AC-двигатели дават изключителна ефективност при ниска консумация на енергия и заедно функцията за безшумен режим, функцията за спиране на водата и въртенето на четките допринасят за екологично и природосъобразно почистване от най-висока категория. 

Намаляване замърсяването и щадяща природните ресурси употреба са в основата на концепцията на подопочистващата машина Hako B115 R. - тя разполага със системи за контролиране на разхода на водата и почистващия препарат, а четките са оборудвани със специален пръстен, който да ограничава разпръскането на водата.

Цени и тарифи
Цена за 1 ден 7 дни 30 дни
Hako B115 R  100.00  80.00 60.00

Цени на ден в BGN без ДДС за период.

За повече информация +359887549623
Технически характеристики
Модел Hako B115R
Капацитет на почистване, m2/h 5800
Скорост km/h 6.5
Работна ширина, m 0.90

Резервоар за чиста/мръсна вода, l

116/116
Двигател електрически
Батерия 24V
Транспортна дължина, m 1.60
Транспортна ширина, m 1.10
Транспортна височина, m 1.35
Тегло на машината, kg 727

Бързо запитване - Подопочистващ автомат Hako Scrubmaster B115 R
×

Използвайки NAEMAM.BG, Вие се съгласявате с нашите "Условия за ползване на сайта". Там ще научите повече и за това какви "бисквитки" използваме за функционирането на сайта.